Νέα και Ανακοινώσεις

Διαγωνισμός Facebook ANEL Co Beekeeping

Διαγωνισμός Facebook ANEL Co Beekeeping  *Ο διαγωνισμός σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται και δεν χρηματοδοτείται από το Facebook. Η δράση αφορά αποκλειστικά την ANEL Co. Τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να τους βρείτε παρακάτω.  Νέος διαγωνισμός Anel Co! Φέτος σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτ...

Lee mas
24/02/2017 12:43

Πρόγραμμα Σεμιναρίων ANEL Θεσσαλονίκης 2017

Πρόγραμμα Σεμιναρίων ANEL Θεσσαλονίκης 2017Τόπος: Υποκατάστημα ANEL στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης, 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Ν. ΜουδανιώνΔηλώστε συμμετοχή στο 23920 72786 ή στο [email protected] περιορισμένες <td width="745" colspan="4" style="width:558.4pt;border:solid windowtext 1.0pt; ...

Lee mas
19/01/2017 15:41

Ανακοίνωση Υποκαταστήματος

Αγαπητοί πελάτες σας ενημερώνουμε ότι το υποκατάστημα της ANEL στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης δεν θα λειτουργήσει αύριο λόγω καιρικών συνθηκών.

Lee mas
10/01/2017 22:40

Πρόγραμμα Μελισσοκομικών Εργασιών ANEL Θεσσαλονίκης

Μία φορά το μήνα (Τετάρτες) επιδεικνύουμε και εφαρμόζουμε εποχιακές μελισσοκομικές εργασίες στο κατάστημα καθώς και στο μελισσοκομείο της ANEL έξω από την Θεσσαλονίκη.Μια ευκαιρία για αρχάριους, και όχι μόνο, μελισσοκόμους να μάθουν, να εξασκηθούν αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις πάνω στο...

Lee mas
06/10/2016 9:45

Πρόγραμμα Σεμιναρίων στην ANEL Θεσσαλονίκης

Η εταιρία ANEL PANΤELAKIS θέλοντας να προσφέρει γνώσεις για την μεταποίηση των προϊόντων της μέλισσας, διοργανώνει ημερίσια σεμινάρια με θέμα «Φυτά και Μέλισσα», στο Υποκατάστημα ΑΝΕL, Ν. Ρυσίου. Ελάτε να γνωρίσουμε τα μελισσοτροφικά φυτά τις Ελλάδας και να μάθουμε την παρασκευή βάμματος, σιροπι...

Lee mas
27/09/2016 17:10

Υπηρεσίες για Μελισσοκόμους

Ο τρύγος στο υποκατάστημα του Νέου Ρυσίου είναι δωρεάν. Διαθέσιμες μέρες: Τρίτη με Πέμπτη 8.00 με 17.00.Σπάσιμο ζάχαρης στο μύλο αλέσεως: 0,10 ευρώ / κιλό + ΦΠΑ 24%Ζύμωση τροφής στο ζυμωτήριο: 0,10 ευρώ / κιλό παραγόμενης τροφής + ΦΠΑ 24%Όλες οι υπηρεσίες απαιτούν τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού...

Lee mas
14/09/2016 15:04

Τρύγος στο υποκατάστημα της ANEL στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης! Ελάτε να τρυγήσετε δωρεάν!

Τρύγος στο υποκατάστημα της ANEL στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης! Ελάτε να τρυγήσετε δωρεάν, μικροί και μεγάλοι μελισσοκόμοι! Παρέχεται ηλεκτρικό μαχαίρι απολεπισμού, 10ρης μελιτοεξαγωγέας με αναστροφή, στίφτης απολεπισμάτων και φίλτρο μελιού τύπου δοχείου! Διαθέσιμες μέρες: Τρίτη με Πέμπτη 8.00 με 17.0...

Lee mas
13/09/2016 11:12

Ανακοίνωση για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ από την ANEL!

Ανακοίνωση για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ από την ANEL!Θέματα Σεμιναρίου:1. Εισαγωγή και ιστορία:- Αρχαιότητα- Μεσαίωνας- Σύγχρονη εποχή2. Παρασκευή:- Είδη σαπουνιών- Ψυχρή μέθοδος παρασκευής σαπουνιού- Παραγωγή σαπουνιού με τη Θερμή μέθοδο- Αρωματικά σαπούνια (σαπούνια γλυκερίνης)3. Υλικά:- Έλαια και λίπη...

Lee mas
12/09/2016 14:10

Νέα Σεμινάρια για Αρχάριους Μελισσοκόμους από την ANEL!

Από το Σάββατο 17.09 και για τα επόμενα πέντε Σάββατα ξεκινούν τα σεμινάρια μελισσοκομίας για αρχάριους μελισσοκόμους στο κατάστημα της ANEL στα Νέα Λιόσια της Αθήνας. Ωράριο: 9.30πμ με 13.00μμ.Χωρίς κόστος συμμετοχής (σε περίπτωση που επιθυμείτε σημειώσεις του εκπαιδευτικού υλικού στοιχίζουν 10 ευρ...

Lee mas
07/09/2016 15:35

Λειτουργία Καταστημάτων κατά τον Αύγουστο

Σας ενημερώνουμε ότι Σάββατο 13.08 η έδρα μας στα Άνω Λιόσια και το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστά. Ανοίγουμε ξανά κανονικά την Τρίτη 16.08!Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα είμαστε ανοιχτά συνεχώς σύμφωνα με τα ωράρια των καταστημάτων μας!

Lee mas
10/08/2016 11:03

Σεμινάρια για Αρχάριους Μελισσοκόμους από την ANEL!

Από αυτό το Σάββατο 21.05 και για τα επόμενα πέντε Σάββατα ξεκινούν τα σεμινάρια μελισσοκομίας για αρχάριους μελισσοκόμους στο κατάστημα της ANEL στα Νέα Λιόσια της Αθήνας. Με τη μοναδική καθοδήγηση του γεωπόνου μας Χρίστου Χαριζάνη! Ωράριο: 9.30πμ με 13.00μμ.Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:1η ενότητα ...

Lee mas
19/05/2016 8:44
Página 1 de 1 / Encontró 13 archivos

Anel.gr Cookie Policy:

Anel.gr uses cookies to enhance your experience while visiting our eshop. By continuing usage of our website, you agree to our Cookie Policy.

More Information Accept